How to increase Skip/Bounce?

All discussions here

How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Mazdayar » Sun Nov 09, 2014 9:33 pm

How do I increase the Skip/Bounce to 5 seconds or 10 seconds? The software does not allow more than 100 ms.
Mazdayar
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 09, 2014 9:30 pm

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Stopwatch » Mon Nov 10, 2014 9:01 am

You have to find and change in .Stopwatch file directly:
Code: Select all
[External Control]
SkipBounce=
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 421
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Mazdayar » Tue Nov 11, 2014 6:19 am

Thank you
Last edited by Mazdayar on Thu Mar 12, 2015 8:54 am, edited 1 time in total.
Mazdayar
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 09, 2014 9:30 pm

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Stopwatch » Tue Nov 11, 2014 7:20 am

Mazdayar wrote:I did that. But when I reset to Zero after each run, it automatically goes back to 100ms.

It automatically goes back after each OK on External control settings. .Stopwatch editing must be the latest action.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 421
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Ingo » Tue Jun 23, 2015 9:15 pm

So what would be the right procedure? Like below?

Start the program
Open external menu
Edit all needed point there
Press ok and exit external menu window
Then open the ini file and change the skip bounce entry
Save and close
Use the program and it will now use also time higher the 100ms ( as configured in the ini file)

Would this be correct?

Add question: can you maybe implement this in a future release to set up higher time directly in your programs?
Or way is this not allow directly at the moment?

Thanks for your support!
Ingo
 

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Stopwatch » Wed Jun 24, 2015 3:44 pm

Ingo wrote:Press ok and exit external menu window

Close the program.
Ingo wrote:Then open the ini file and change the skip bounce entry



Ingo wrote:Add question: can you maybe implement this in a future release to set up higher time directly in your programs?
Or way is this not allow directly at the moment?

Contact bounce can not exceed several milliseconds. Otherwise it is not a contact bounce so yet another solution should be implemented.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 421
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: How to increase Skip/Bounce?

Unread postby Ingo » Thu Jun 25, 2015 7:50 pm

Ahhhhh... now I got it!

I tried now with the .exe version, which does not need a installation.
And this together with the .stopwatch.ini file... and your procedure...

Now it works as expected: So when something is passing the ir barrier then the for example 2 seconds (SkipBouce:2000) all other actions will be skipped.

Thank you for your support and help !

BR Ingo
Ingo
 


Return to Main forum

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests